Yhtenäiskoulun valmistelu etenee Viialassa

Kaija-Leena Salovaara toimii tällä hetkellä Keskustan koulun rehtorina. Jatkossa hänestä saattaa tulla uuden ja isomman yhtenäiskoulun rehtori.

Kaija-Leena Salovaara toimii tällä hetkellä Keskustan koulun rehtorina. Jatkossa hänestä saattaa tulla uuden ja isomman yhtenäiskoulun rehtori.

Akaan koulutuslautakunta on velvoittanut sivistysjohtaja Jukka Oksan valmistelemaan yhdessä rehtoreiden kanssa ehdotuksen Viialan keskustan koulun ja Hirvialhon koulun hallinnollisesta rakenteesta tulevaisuudessa seuraavaan koulutuslautakunnan kokoukseen. Mikäli Hirvialhon koulu ja Viialan keskustan koulu yhdistettäisiin hallinnollisesti yhdeksi yhtenäiskouluksi, syntyisi Viialaan noin 700–800 oppilaan yhtenäinen peruskoulu. Tällaisen koulun rehtorijärjestelyt voitaisiin rakentaa esimerkiksi siten, että koulua johtaisi yksi rehtori ja hänen apunaan toimisi apulaisrehtori.

Akaan Seutu kertoi viime viikolla, että sivistysjohtaja Oksan suunnitelmissa yhtenäiskoulun rehtorina toimisi Keskustan koulun nykyinen rehtori Kaija-Leena Salovaara. Oksan mukaan Salovaara on kiinnostunut tehtävästä. Hän vastaisi koko talosta ja erityisesti alaluokista. Yläluokkien eli nykyisen Hirvialhon koulun puolesta vastaisi apulaisrehtori.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?