Aikuismuskarissa pääsee luovalle musiikkimatkalle

Akaan elävän musiikin yhdistys Almun ja kulttuuriosuuskunta Uulun järjestämä aikuismuskari aloitti toimintansa viime syksynä. Kulttuuritalo Laaksolassa Toijalassa on maanantai-iltaisin laulettu, tanssittu ja ennen kaikkea soitettu sekä valmiita kansansävelmiä eri puolilta maapalloa että omia kappaleita. Tutuksi ovat tulleet niin japanilaiset kielisoittimet ja laulu kuin afrikkalaiset rummut ja monenlaiset puhaltimet.

Akaalaisen Henna Leisiön vetämä aikuismuskari jatkuu Laaksolassa maanantaina 3. helmikuuta kello 18, ja mukaan mahtuu muutamia uusia harrastajia. Osallistujilta ei edellytetä minkäänlaista soitollista tai laulullista osaamista. Tähänastisten kokemusten mukaan ne saattavat päinvastoin olla jopa este luovuudelle ja palkitsevalle heittäytymiselle.

Aikuismuskariin voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen henna.leisio@gmail.com.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?