Akaalainen Ambush avaa lauantain Almuklubin

Ambush

Ambush

Akaan elävän musiikin yhdistys Almun Almuklubit jatkuvat tulevana lauantaina Toijalassa Old Bronxissa. Lavalle nousevat kello 22 alkaen akaalainen Ambush, tamperelainen Madame T. & Siniset Veljet sekä hämeenlinnalainen Seele.

Ambushissa soittavat ja laulavat Erno Koipio, Markus Hakala, Lasse Hakala ja Jere Isberg. Räväkkää englanninkielistä rokkia soittavat nuoret uroot ovat voittaneet Valkeakosken Sanomien bändikisan ja esiintyneet Akaassa muun muassa nuorisovaltuuston järjestämissä ToukoFesteissä.

madame-t_-siniset-veljet-1

Madame T. & Siniset Veljet.

Madame T. & Siniset Veljet on nelihenkinen tamperelainen yhtye, joka soittaa suomienkielisiä omia biisejä. Reilut kolme vuotta keikkaillut bändi on julkaissut tuoreimman ep:nsä tämän vuoden toukokuussa.

seele-1

Seele.

Hyvin monipuoliset soittotaustat omaava hämeenlinnalainen Seele alkoi työstää suomenkielistä materiaalia kesällä 2014. Nykyisen muotonsa yhtye sai tänä vuonna, ja huhtikuussa julkaistiin muun muassa Spotifysta löytyvä bändin debyyttialbumi Jos vain kaiken jättäisin.

Almuklubille on vapaa pääsy, ja Old Bronx löytyy osoitteesta Hämeentie 69.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?