Ilves jätti Veikot nollille

Ilves FS:n maalivahti Tuomas Kallioinen on  Akaan tämän vuoden paras urheilija.
Ilves FS:n maalivahti Tuomas Kallioinen on Akaan tämän vuoden paras urheilija.

Futsal-liigan puolustava mestari Ilves FS Tampereelta kävi esittelemässä nykykuntoaan viime keskiviikkona Toijalan Monitoimihallilla. Kuten lajia seuraavat varmaan ennakkoon ounastelivatkin, kunto on nykyisin liigakakkosena olevalla joukkueella kohdillaan. Ilves otti puhtaan 0–4 (0–2) -voiton.

Ennen ottelua Akaan tämän vuoden parhaaksi urheilijaksi valittu Ilves FS:n maalivahti Tuomas Kallioinen kukitettiin kasvattajaseuransa Toijalan Pallo-49:n toimesta. Siinäpä se akaalaisjuhlinta sitten siltä illalta olikin. Ilveksen takuuvarma suoritus jätti hyvin vähän mahdollisuuksia Veikoille.

Kovat, tarkat syötöt napsahtelivat poikkeuksetta niin sanotusti lapaan. Pelaajien liikekin oli riittävää. Veikot ei tosissaan maajoukkuemaalivahti Kallioista päässyt hätistelemään. Avausjakson maalit: 04.24, 0–1, Timur Inapshba; 11.30, 0–2, Niko Stenholm.

Toinen jakso tarjosi hiukan terävämpää esitystä Veikoilta. Joutuipa Kallioinenkin esittelemään refleksitorjuntoja. Muun muassa Janne Hevonojan yritys oli lähellä onnistua.

Yksi tilanne kuumensi kotijoukkueen leiriä. Läpimenossa olleen Veikkojen pelaajan kaadosta ei tullutkaan punaista korttia.

Laatuero joukkueiden välillä oli, ja tulosta täytyy kotijoukkueen leirissäkin kunnioittaa. Jakson maalit: 28.33, 0–3, T. Inapshba; 37.51, 0–4, T. Inapshba.

Syyskierroksen viimeinen ottelu Veikoilla on 21.12. Somerolla on vastassa SoFo. Kevätkierros aloitetaan Jyväskylässä 12.1.2014 KaDy:n vieraana. Kevätkierroksen ensimmäinen kotiottelu on 18.1.2014, jolloin FC Rauma saapuu Monitoimihallille.

Veikot–Ilves FS ottelun varoitukset: I: Antti Teittinen, T. Kallioinen, Jaakko Laitinen. Palkitut: V: Juho Laine. I: T, Inapshba.