Kylmäkosken Veikot menetti hyvän johtoasemansa viimeisen kymmenen minuutin aikana

Miesten nelosessa sarjanousija Kylmäkosken Veikkoja voitot kiertävät, sillä viimeisin voitto tuli 27. heinäkuuta. Kuusi viimeisintä peliä on tuonut kaksi tasapeliä ja neljä tappiota. Syyskuu on alkanut kahdella tasapelillä. Veikot pelasi perjantaina 2.9. Valkeakosken Koskenpoikien kanssa tasan 3–3, ja lauantaina 10.9. peli Lammin Vetoa päättyi 4–4. Molemmissa peleissä joukkue on menettänyt hyvän johtoaseman. Lauantain LaVe-pelissä leijonapaidat johtivat reilu kymmenen minuuttia ennen loppua 4–2.

Joukkueen kolme viimeistä peliä ovat 16.9. Apassit–Veikot, 24.9. Veikot–Pyry ja 1.10. VesVi–Veikot.

Kylmäkosken Veikkojen syyskuun on alkanut kahdella tasapelillä. Kuva: TomperiMedia.