Toijalan Pallon C-tytöt myös lähellä mitalia

Toijalan Pallo-49:n B-tyttöjen vanavedessä C-tytöt ovat myös hyvässä mitalivauhdissa. Tämä ikäryhmä pelaa piirin ykkössarjaa, isolla kentällä 11 v 11. Erillismääräyksenä joukkueeseen saa nimetä pöytäkirjaan neljä yli-ikäistä pelaajaa, joista kaksi samaan aikaan kentällä.

Viikolla 37 joukkue kohtasi Pirkkalan Jalkapalloklubin kahdesti. 12.9 Lastumäen kentällä Toijalan Pallo oli terävänä alusta loppuun asti. Parhaimmillaan joukkue johti peliä 5–0. Loppuvihellyksen koittaessa olivat lukemat Toijalan Pallolle 6–2. Ihan varmaan Pirkkalan joukkueenjohto kirjasi vihkoonsa pahimmat puutteet, mitä toiseen kohtaamiseen täytyy korjata.

Topan valmennuskaksikon Niko Sulinin ja Erja Rantalan tärkein tehtävä oli varmasti nollata ison voiton tuoma hyvänolon tunne.

Joukkueet kohtasivat toistamiseen 15.9., nyt Pirkkalan tekonurmella, mikä on luonnonnurmea nopeampi alusta, johon PJK onkin tottunut. Nyt kamppailu olikin huomattavasti tasaisempi. Lopputulos 2–2 oli kuta kuinkin tapahtumia vastaava.

Erja Rantalan mukaan kilpailuvietin ja asenteen selkeä kehittyminen näkyi pelin jälkeen. Pettyneelle joukkueelle loppuverryttely ei tahtonut maistua millään.

– Tämä on hyvä merkki, sillä kehitys näkyy selvänä vaatimustason nousuna, tähän tyyliin, analysoi Erja Rantala ottelun jälkeen.

C-tytöt ovat nyt sarjassa toisena. Ikaalisten Urheilijat johtavat 15 pisteellä. Akaalaisilla on pinnoja 11. Joukkueella on kaksi peliä jäljellä. 21.9 kohdataan vieraskentällä Ilves Black. 28.9 Lastumäen kentälle saapuu sarjajohtaja Ikaalisten Urheilijat.

Jukka Koskinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?