Kokoomuksen kellokkaat toivovat vihdoinkin pirkanmaalaisen pääsevän puolueen puheenjohtajistoon: ”Seisotaan nyt Anna-Kaisa Ikosen takana!”

Pirkanmaalaiset kokoomuslaiset ovat halunneet jo pitkän aikaa Kokoomuksen johtoon henkilöä, joka on maamme toiseksi suurimmasta kasvumaakunnasta. Kokoomuksen Porin puoluekokouksessa toiveet ovat tamperelaisessa ensimmäisen kauden kansanedustajassa Anna-Kaisa Ikosessa, joka on tarjolla varapuheenjohtajaksi. Läpimeno ei ole kirkossa kuulutettu. (Kuva: Kristian Tervo)Pirkanmaalaisittain Kokoomuksen syyskuinen puoluekokous on kiinnostava. Kokoomusväki on surrut jo pitkän aikaa sitä, ettei kasvumaakunnasta ole jäsentä puolueen puheenjohtajistossa. Tamperelainen kansanedustaja Anna-Kaisa Ikonen kisailee varapuheenjohtajuuksista kansanedustajakollegoidensa Antti Häkkäsen, Mari-Leena Talvitien sekä Elina Lepomäen kanssa. Pirkanmaalla toivotaan Ikosen valintaa mutta sitä ei pidetä itsestäänselvyytenä.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.