Antti Heikkisen johtama POK tähtää satojen miljoonien investointeihin lähivuosina

- Kun työyhteisöt toimivat hyvin, niiden työpaikat ovat kiinnostavia ja vetovoimaisia. Uudet työntekijät perehdytetään vastuullisesti ja hyvin. Esimerkiksi POK:lle on merkittävä asia, mitä siitä ajatellaan työnantajana, toimitusjohtaja Antti Heikkinen miettii. (Kuva: Jori Liimatainen / Turun Sanomat)Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtajana työnsä aloittanut diplomi-insinööri, eMBA Antti Heikkinen, 49, näkee POK:n tulevaisuuden myönteisen kasvun ja kehityksen voittokulkuna. Hänen mukaansa osuuskauppa vastaa positiivisiin haasteisiin satojen miljoonien eurojen investoinneilla. Turun Osuuskauppaa Varsinais-Suomessa liki viisi viime vuotta johtanut Antti Heikkinen on oivaltanut jo parin viikon perehdysjakson aikana Pirkanmaan Osuuskaupassa, miksi runsaan 535 000 asukkaan maakunta porskuttaa Suomen kasvukäytävällä suotuisien tähtien alla. Niin Heikkisen työyhteisö kuin hänen tapaamansa sidosryhmäläiset ja yhteistyökumppanit sekä tapaamansa ihmiset ovat toivottaneet tulijan lämpimästi tervetulleeksi. Pirkanmaan ilmapiiri on kannustava ja rakentava.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.