PJK kaatoi Topan

Pirkkalan Jalkapalloklubin kakkosjoukkue ratkaisi pelin toisella jaksolla futsalin miesten kakkosen ottelussa Toijalan Pallo-49:ää vastaan. Lauantaina 23. helmikuuta Pirkkalan Liikuntahallissa pelattu ottelu päättyi lukemiin 5–3 (2–2).

Topa oli hyvin mukana pelin avausjaksolla. Jesse Järven ja Ere Salmen maaleilla vieraat tasoittivat PJK:n johdon 2–2-taukolukemiin. Toista jaksoa värittivät lähinnä ottelun nuoremman tuomarin alkeelliset virheet.

Topa-kapteeni Jesse Järvi oli pelin rikotuin pelaaja, eikä tulisieluinen joukkueen johtohahmo sellaisesta pitänyt. Järvi joutui kahdella keltaisella ulos. Toki PJK osasi myös pelata oikein, eli voitto ei ollut suuri vääryys. Kolmannesta maalista Topalle vastasi Janne Hevonoja.

WFT Valkeakoskelta on jo lohkovoittonsa varmistanut, ja Topa on nyt neljäntenä. Sarjan päätöspeli Topalla on sunnuntaina 10. maaliskuuta. Kauppi Centerissä tulee vastaan sarjakakkonen Vehmaisten Urheilijat.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.