Akaan Kuhnuria ja Kuningatarta etsitään

Suomen Hunajapääkaupunki Akaa juhlii jälleen Hunajaviikkoja 21.8–3.9.2017. Yksi päätapahtumista on Toijalan torilla lauantaina 26.8. vietettävät Hunajahulinat-sadonkorjuumarkkinat. Hunajahulinoilla jaetaan jo viidennen kerran Vuoden Kuhnuri – tunnustus, ja Vuoden Kuningatarkin jo toista kertaa.

Tunnustuksen saajiksi toivotaan nyt ehdotuksia kaupunkilaisilta. Kuhnuri on paikallinen persoona, joka luo taustatyöllään yhteishenkeä Akaassa. Kuningatar taas on koko kylässä näkyvästi paikallistoimintaan osallistuva tekijä.

Nyt on aika nostaa esiin heidät, joiden myönteinen toiminta kaupungin ja sen asukkaiden hyväksi ansaitsee kunniamaininnan.

Lähetä perusteltu ehdotuksesi 15.8. mennessä osoitteeseen: anni.maatta@akaa.fi

Voit ehdottaa molempia tai vain toista saajaa. Valinnan suorittaa raati, johon kuuluu Akaan kaupungin sekä kansalaistoiminnan edustajia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?