Tarttistorilla on kevään kukkaloistoa ja perennojen vaihtoa

Perennojen vaihto ajoittuu Tarttiksella perinteeksi muodostuneen tavan mukaan toukokuun lopulle. Periaate on tuo tullessasi puhtaat sinulle ylimääräiset kasvit, juuret hyvin suojattuina, ja vie mennessäsi sinulta puuttuvia kasveja vastaava määrä. Pikkurahalla voit ostaa kasveja ilman vaihdokkia. Kesäkukka-amppeleita, istutuksia ja erillisiä kasveja on pihassa hyvä valikoima kotipihan tai parvekkeen kaunistukseksi. Tarjolla on myös puutarhakirjoja.
Kalakauppias savustaa kalaa pihassa. Sisällä on myynnissä luomujauhoja, kanan- ja viiriäisenmunia sekä vuohenjuustoja. Erilaisia ruokaleipiä, suolaisia ja makeita piirakoita, pikkuleipiä, kakkuja ja tietenkin pullaa.
Myynnissä on myös käsinvalmistettuja hopea-ja lasikoruja, erilaisia puutöitä, metallitöitä, neuleita ja monenlaisia muita tekstiilejä. Paikalla on myös kahvila.
Myyntiaika ensi sunnuntaina 28.5. on kello 12-15.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?