Hyvinvointikeskuksen projektipäälliköksi hakee viisi henkilöä

Akaan hyvinvointikeskushankkeen määräaikaiseen projektipäällikön toimeen haki viisi henkilöä. Hakijat ovat diplomi-insinööri Tuula Grönfors Lempäälästä, diplomi-insinööri Ari Kulmala Hämeenkyröstä, diplomi-insinööri Juha Lehtonen Valkeakoskelta, diplomi-insinööri Henri Salonen Akaasta ja insinööri (amk) Timo Ylipulli Turusta.

Tuula Grönfors työskentelee järjestelymestarina Tampereen seudun ammattioppilaitos Tredussa. Ari Kulmala on Sweco Ympäristö Oy:n aluejohtaja. Juha Lehtonen toimii projektipäällikkönä Sweco PM Oy:llä. Henri Salonen on Akaan kaupungin vastaava rakennustarkastaja ja Timo Ylipulli on projektipäällikkönä Ovenia Oy:llä.

Kaupunki palkkaa projektipäällikön ajalle 1.4.2017–1.4.2020. Vs. kaupunginjohtaja BriittaLiisa Sinivuoren mukaan tavoitteena on haastatella kaikki tehtävään hakeneet.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?