Sosiaali- ja terveysasemien puhelinpalveluaikoja yhtenäistetään Pirkanmaalla – Ohjaus vanhoista numeroista uusiin päättyy

Akaan hyvinvointikeskuksen hoidon tarpeen arviointi ja neuvonta palvelee numerossa 040 335 2702. Kuva Tarja Antola

Pirkanmaan hyvinvointialue tiedottaa, että Pirkanmaalla kaikkien sosiaali- ja terveysasemien hoidon tarpeen arviointi- ja neuvontanumerot palvelevat 24.4.2023 alkaen arkisin maanantaista torstaihin kello 8–16 ja perjantaisin kello 8–15. Puhelinpalveluaikojen yhtenäistäminen koskee sosiaali- ja terveysasemien vastaanottotoiminnan hoidon tarpeen arviointi- ja neuvontanumeroita. Muutos ei koske suun terveydenhuollon puhelinnumeroita. Jos oma asemasi sulkeutuu aikaisemmin, puhelusi ohjautuu automaattisesti toiselle sosiaali- ja terveysasemalle. Akaan hyvinvointikeskuksen hoidon tarpeen arviointi ja neuvonta palvelee numerossa 040 335 2702.

Kiireellisessä asiassa voit soittaa sosiaali- ja terveysaseman kiirevastaanotolle kiirevastaanoton aukioloaikojen mukaisesti myös iltaisin sekä viikonloppuisin.

Puhelinpalvelun aukioloaikojen muutoksella halutaan parantaa asiakkaiden yhteydensaantia sekä valmistaudutaan syksyllä tiukentuvaan hoitotakuuseen.

Jos sosiaali- ja terveysaseman numero on tallennettuna puhelimen muistiin tai pöytälaatikkoon, se kannattaa tarkistaa Pirha.fi-sivuilta, sillä vuodenvaihteessa 03-alkuiset sosiaali- ja terveysasemien numerot muuttuivat ja ohjaus vanhoista numeroista uusiin päättyy huhtikuun lopussa. Toukokuun alusta lähtien vanhoissa numeroissa nauhoite kertoo numeron muutoksesta ja kehottaa katsomaan uuden numeron Pirha.fi-sivuilta.

Juttua muokattu 24.4.2023: Korjattu alkuperäisessä tiedotteessa väärin ollut vuosiluku.

Juttua muokattu 25.4.2023: Lisätty tieto, että puhelinpalveluaikojen yhtenäistäminen koskee sosiaali- ja terveysasemien vastaanottotoiminnan hoidon tarpeen arviointi- ja neuvontanumeroita. Muutos ei koske suun terveydenhuollon puhelinnumeroita.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?