Pääkirjastossa muistellaan Akaan elämää satavuotisessa Suomessa

Akaan Kalevalaiset järjestää Suomen juhlavuoteen liittyen sarjan muisteluksia otsikolla ”Akaan elämää satavuotisessa Suomessa”. Ensimmäinen tilaisuus on 5.3. kello 13 Akaan pääkirjastossa os. Köyvärintie 1. Puhumassa ovat Raili Mäkinen: Kalevala Koru 80 vuotta, Margit Vähävuori: Sota-ajan muoti, Kauko Alamäki: kirjakauppias ja näyttelijä, Sauli Turja: Kirkkoherra Juho Lehto ja kansalaissota.

Toinen tilaisuus samalla teemalla järjestetään 23.3. kello 19.15 Akaan pääkirjastossa. Silloin puhumassa ovat Pekka Ahlfors aiheesta Toijalan kauppaliikkeiden historiaa ja Markku Lapinleimu aiheesta Kalle Kaskela.

Kolmas tilaisuus on suunnitteilla huhtikuussa Viialaan.

Nämä tilaisuudet liittyvät myös Suomen Kirjallisuuden Seuran 100-vuotisjuhlakeruuseen, johon voi osallistua kertomalla merkityksellisistä tapahtumista, asioista ja paikoista.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tilaisuuksissa voi jakaa omia kokemuksiamme käsillä olevista aiheista ja jatkaa tarinaa.

Lisäksi arpajaisissa on mahdollisuus voittaa hopeinen Välke-kalevalakoru ja ostaa putkihuiveja Akaan kansallispuvun väreissä. Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?