Peli-Veikot vei ensimmäisen paikallispelin

Suomen Palloliiton Tampereen piirin jalkapallon kuutosdivisioonaa pelataan tällä kaudella viidessä lohkossa. Kymmenen joukkueen lohkossa 2 pelaavat akaalaiset FC Mietokastike, Kylmäkosken Veikot, sekä Viialan Peli-Veikot. Eli paikallispelejä kaudelle kertyy kuusi kappaletta.

Kauden ensimmäinen paikallispeli näki päivänvalon perjantaina 3. kesäkuuta. Viialan Urheilukentällä väänsivät pisteistä Viialan Peli-Veikot ja FC Mietokastike. ViiPV käänsi kahden maalin takaa-ajoaseman 4-3 (1-1) voitoksi.

Maalinteon aloitti Mietokastikkeen Marko Sakari. Hetki ennen taukoa Peli-Veikot tasoitti Ilkka Jussilan toimesta. Mietokastike oli jo karkaamassa vierasvoittoon. Johto tuli Juha Hevonojan ja Henri Johanssonin maaleilla 1-3. Jari Haapalehto toi kotijoukkueen maalin päähän. Lopullisen sankarityön teki kaksimetrinen “Viialan Koller” Juha ”Juppe” Haapalehto. Tasoitus päätösminuutilla ja voittomaali lisäajalla. Lohkon kolmas akaalaisjoukkue KylVe aloitti sarjan viidellä tappiolla. 1.6. aukesi voittotili, kun Taipaleen kentällä kaatui Hirsilän Pyrkivä 4-0.

Seuraava paikallispeli pelataan perjantaina 10. kesäkuuta Viialan urheilukentällä alkaen kello 19. Tällöin kohtaavat ViiPV ja KylVe.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?