Leijona Futsalin kakkosjoukkue pelivireessä

Leijona Futsal/2 otti toisen peräkkäisen voiton Tampereen piirin futsalin kakkosdivisioonassa 23.1.. Pihlavan Työväen Urheilijat kaatui Toijalan Monitoimihallilla 8-5 (5-3).

Ottelun hahmoksi nousi eittämättä Leijonien Vesa Pajula. Pelimies teki paluun parketille liki kahden vuoden loukkaantumisjakson jälkeen edellisviikon lauantaina. Pajula ei tuossa ACE-ottelussa päässyt pisteille, mutta nyt oli jälki tutun tehokasta. Neljä maalia sekä vahvaa joukkuepelaamista nähtiin Monarin parketilla.

Leijonien pelikuviot ovat selvästi muotoutumassa oikeisiin uomiinsa. PTU:ta vastaan akaalaiset olivat askeleen edellä. Hätyyttelihän satakuntalaisporukka ajoittain kotijoukkuetta päästen reilu kaksi minuuttia ennen päätöstä maalin päähän. Viimeisen viidentoista sekunnin aikana Leijonamiehistö pisti kuitenkin pallon kahdesti verkkoon. Pisteitä Leijonille tekivät Vesa Pajula 4+0, Ville Ojala 2+0, Jirka Järvi 1+2, Jesse Järvi 0+3. Yhden maalin PTU teki omiin.

Viime lauantaina 30.1. Leijona Futsal/2 kohtasi  sarjan kakkosen Nokian Palloseuran. Leijona Futsal otti toisen pisteen vieraskentällä tällä kaudella pelaamalla nokialaisia vastaan 3-3. Maalintekijät olivat Erkka Helminen ja Joonas Pietikäinen. Leijona Futsalin kolmas maali merkittiin nokialaisten omaksi maaliksi.

Odotettu paikalliskamppailu valkeakoskelaista WFT:tä vastaan on vuorossa lauantaina 6.2. kello 13 Toijalan Monitoimihallilla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?