Vesa Pajula palasi parketille

Leijona Futsal/2 esitteli lauantaina 16.1. hyvää osaamistaan Tampereen piirin futsalin kakkosdivisioonassa. Leijonat peittosivat AC Estudiantesin Toijalan Monitoimihallilla lukemin 5–3 (4–1).

Isompi uutinen oli kuitenkin se, että Vesa Pajula palasi parketille. Maaliahne hyökkääjä oli viimeksi tositoimissa 22.3.2014, jolloin polvivamma pakotti miehen pitkälle lomalle. Kyseessä oli Kylmäkosken Veikkojen Futsal-liigan viimeinen runkosarjan ottelu SoFo:a vastaan. Saman vuoden syksy toi vielä takapakkia, kun polvi hajosi uudelleen. Lauantaina 25 vuotta täyttävä Pajula uhkuu pelihaluja ehkä enemmän kuin koskaan, kun takana vajaat kaksi vuotta kärvistelyä.

– Polvi vaikuttaa hyvältä. Lääkäriltä tuli lupa jo muutama viikko sitten. Päätin, että tänään on aika jatkaa.

Asennepelaajan otteissa oli hivenen varovaisuutta, mutta kyllä jalasta muutama kova pommi lähti.

– Nyt aloitettiin tässä kakkosporukassa, mutta jos kutsu liigamiehistöön tulee, niin sinne sitten. Tämä on nyt ykköslajini, johon haluan edelleen panostaa, Pajula paaluttaa.

Lauantain pelissä ei mies päässyt vielä pisteille. Leijonien pistemiehet olivat Jesse Järvi 1+3, Mikko Tromstedt 1+1, Erkka Helminen 1+0, Joonas Pietikäinen 1+0 ja Jonas Thomas 1+0. Leijonat ovat sarjassa seitsemäntenä pelin muita vähemmän pelanneena.

Leijonat ottavat seuraavaksi mittaa Pihlavan Työväen Urheilijoista. Nyt pisteen edellä oleva PTU löi Leijonat syyskierroksella kotonaan. Leijonilla koittaa revanssin paikka lauantaina 23.1. Ottelu Toijalan Monitoimihallilla alkaa kello 11.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?