Läheltä lähtee kiitos

Ensimmäistä kertaa järjestetty Läheltä lähtee! -lähiruokatapahtuma Akaassa aktivoi Hunajaviikkojen päätteeksi sadoittain ihmisiä tutustumaan paikallisiin tuotteisiin ja tiloihin.

Kiitos kaikille osallistujille! Oli ilo tavata näin suuri määrä hyväntuulisia vierailijoita. Kiitos myös viestintä- ja markkinointisihteeri Sini Kantolalle, hunajatiimille ja Akaan kaupungille hienosta suunnittelusta ja markkinoinnista! Tällaista positiivista ja innovatiivista sekä ajankohtaiseen aiheeseen tarttuvaa, koko Akaata yhdistävää tapahtumaa kaupunkimme tarvitsee. Tapahtuma oli oiva keino saattaa paikkakuntalaiset lähialueen syvempään tuntemukseen ja tietämykseen – mitä kaikkea täältä oikein löytyykään! Koimme tapahtuman myös arvostuksen osoituksena paikkakunnan omia yrittäjiä ja tuottajia kohtaan.

Pirjo ja Jarmo Latvanen

Tolvilan Kartanon lammastila

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?