Viides G-mieskisa lauantaina

Toijalan Pallo -49:n E10- ja E11- jalkapallojunioreiden G-mies taitokilpailu, käydään tulevana lauantaina 5. syyskuuta Toijalan keskusurheilukentällä. G-mieskisan nimi juontaa Toijalan Pallon perustajajäseneen Gunnar Valtoseen. Hänen poikansa Pertti täytti taannoin tasavuosia, ja Riitta-vaimonsa ehdotuksesta Pertti päätti lahjoittaa osan lahjarahoistaan Topan junioritoimintaan.

Lahjaraha päätettiin jakaa viiteen osaan, ja se sovittiin käytettäväksi taitokilpailuun. Kisan aloitusvuosi oli 2011. Nyt on sitten vuorossa viimeinen kilpailu. Kisassa on näiden vuosien ajan, ollut Toijalan Pallon Killan jäseniä toimitsijatehtävissä. Kilpailun eri osioita ideoimassa on ollut tietenkin idean isä Pertti ”Peki” Valtonen. Tämä viides kisa starttaa kello 12. Kilpailun palkinnot jaetaan nelosdivisioona-ottelun TP -49-TamU-K puoliajalla.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?