Jokamiesluokkaa Kurisjärvellä lauantaina

Ensi lauantaina 8. elokuuta ajetaan 32. jokamiesluokan kilpailu Kosken Kohaus, joka on samalla seuran 50-vuotisjuhlakilpailu. Kilpailijoita kisan neljään luokkaan on ilmoittautunut yli 100 kpl. Nuoret ja naiset aloittavat kilpailun klo 11, jonka jälkeen on vuorossa etu- ja kardaanivetoisten autojen luokka ja lopuksi vapaan vetotavan yleinen luokka. Paikallisia kilpailijoita on eri luokissa mukana liki 30 kpl kokeneen Kari-Pekka Koiviston johdolla.

50-v juhlavuottaan viettävä Valkeakosken-Toijalan Seudun Urheiluautoilijat ryaloitti autourheilun jokamiesluokan kilpailujen järjestämisen 1980-luvun alussa. I Kosken Kohaus oli vuoden 1980 kilpailukalenterissa, tosin se jouduttiin perumaan kun sopivaa rata-aluetta ei löytynyt. Seuraavana vuonna II Kohaus järjestettiin Kangasalan Kisarannan pysäköintialueella jonka jälkeen muutaman vuoden ajan kotiratana oli Urjalan Honkolan JM-rata. Vuodesta 1987 alkaen on kaikki Kosken Kohaukset ajettu Arolan tilan lentokenttäalueelle rakennetulla radalla Akaan Kurisjärvellä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?