Kari-Pekka Koivisto toiseksi Ähtärin jäällä

 

Kari-Pekka Koiviston vanha sotaratsu ei pettänyt Ähtärissäkään. Kuva: Jani Tamminen.
Kari-Pekka Koiviston vanha sotaratsu ei pettänyt Ähtärissäkään. Kuva: Jani Tamminen.

Viime viikonloppuna ajetuissa jokamiesluokan talvimestaruuskisoissa Ähtärissä Valkeakosken-Toijalan Seudun Urheiluautoilijoiden KariPekka Koivisto kaasutteli etu- ja kardaanivetoisten autojen luokassa hienosti kakkoseksi. Siniänmäen jokamies-spesialisti osallistui myös niin sanotun pappaluokan kilpailuun sijoittuen siinä parhaana kardaaniautona viidenneksi.

Tuloksia:

Etuveto/kardaaniluokka 1. Veini Siekkinen Laukaan Moottorimiehet Saab, 2. Kari-Pekka Koivisto VaToSUA Ford, 3. Esa Ketomäki Lapuan UA Peugeot, 4. Kimmo Kauppinen Suonenjoen UA Ford, 5. Toni Ketomäki Lapuan UA Peugeot.

Pappaluokka 1. Ilkka Rinne Säkylän UA Fiat, 2. Esa Huutoniemi Ähtärin UA Fiat, 3. Veli Saarinen Kyrön Seudun UA Fiat, 4. Arto Heinonen Leppävirta RT Fiat, 5. Kari-Pekka Koivisto VaToSUA Ford.