A-Volleyn pelin taso ailahteli Hollolassa

A-Volleyn ja Lappeenrannan ISKU-81 iskivät sunnuntaina yhteen miesten 2-sarjan ottelussa Salpahallissa. Vain 7 pelaajalla matkassa olleet vieraat vankistivat asemiaan lohkon 2-sijalla ottamalla voiton 1–3 (10–25, 25–21, 13–25, 18–25). Kotijoukkueen osalta ensimmäiset pallot sujuivat positiivisesti, mutta heti perään tuli paha virhesuma. A-Volley ei erän aikana päässyt enää kunnolla peliin mukaan ja vieraat kuittasivat sen helposti itselleen.

Toiseen erään kotijoukkue teki pari kokoonpanomuutosta ja peli lähtikin heti toimimaan eri tavalla. Tiukan piste pisteeltä edenneen erän peli oli parasta peliä molemmilta joukkueilta koko pelissä. Akaalais-hollolalaiset pitivät virheet kurissa ja ottivat erän itselleen. Kolmanteen ja neljänteen erään kotijoukkueen peliin tuli taas virhesumat mukaan ja vieraat veivät pisteet ansaitusti mukaansa.

Kotijoukkueen parhaimmistoa olivat yleispelaaja Sakari Liehu, keskitorjuja Henri Jokinen ja libero Aarne Ikäheimo.

Matti Heinonen

Libero Aarne Ikäheimo oli yksi kotijoukkueen ottelun parhaimmista pelaajista.

Libero Aarne Ikäheimo oli yksi kotijoukkueen ottelun parhaimmista pelaajista.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?