Akaaseen saatiin jo yksi lentopallon Suomen mestaruus

Kuvassa mestaruusjoukkue vasemmalta ylärivistä alkaen otteluvalmentaja Jyrki Viskari, Hannele Koskinen, Ria Siren, Eeva-Liisa Hilden, Paula Sivenius ja Heidi Juvonen. Alarivissä poseeraavat vasemmalta lukien Sinikka Pihamaa, Irina Kukushkina ja Tarja Humaloja.

A-Volley on voittanut 60-vuotiaiden naisten Suomen mestaruuden. Jyväskylässä 6. huhtikuuta pelattuun turnaukseen osallistui akaalaisten lisäksi joukkueita Helsingistä, Jyväskylästä, Oulusta ja Varkaudesta.

Turnauksessa A-Volley voitti jokaisen ottelun lukemin 2–0. Finaalissa A-Volley kaatoi Varkauden NMKY:n. Pronssia sai Helsingin Kiri-60.

Mestaruusjoukkueessa pelasi kaksi kokenutta akaalaispelaajaa Tarja Humaloja ja Heidi Juvonen.

Muut mestaruusjoukkueen pelaajat tulivat eri kaupungeista. Joukkueen pirkanmaalaiset vahvistukset olivat Irina Kukushkina Tampereelta sekä otteluvalmentaja Jyrki Viskari ja Hannele Koskinen Orivedeltä. Pirkanmaan ulkopuolelta joukkueen mukana pelasivat lahtelaiset Eeva-Liisa Hilden, Paula Sivenius ja Sinikka Pihamaa sekä Ria Siren Kokkolasta.