A-Volley ja Salpis yhdistivät voimansa lentopallon 2-sarjaan

Akaalainen A-Volley ja hollolalainen Salpis pelaavat tällä kaudella miesten lentopallon 2-sarjaa yhdistelmäjoukkueella. Joukkue pelaa A-Volleyn nimissä.

– Kummallakaan ei ollut riittävää pelaajamäärää eikä riittävää organisaatiota kakkossarjajoukkueen saamiseksi sarjaan. Kun kävi selväksi, ettemme itse saa joukkuetta kasaan, etsin meidän pelaajille seuraa, jossa he pääsisivät pelaamaan. Kävin lähimmät seurat läpi, ja kun myös A-Volleylla oli samanlainen tilanne, yhdistimme voimat, kertoo Salpiksen joukkueenjohtaja Matti Heinonen.

Kumpikin joukkue pitää omia harjoituksiaan. Yhteistä pelisäveltä on haettu treenipelien avulla. Joukkue pelaa kotiottelunsa vuoroin Hollolassa ja vuoroin Toijalan Monitoimihallilla. Seuraava kotiottelu on sunnuntaina 19.10. Monitoimihallilla kello 19.

 

Kakkossarjaa pelaava A-Volley aloitti voitolla

Pikavauhdilla ennen kauden alkua kasatun akaalaisten ja hollolalaisten yhdistelmäjoukkueen ensimmäinen peli miesten lentopallon 2-sarjassa sunnuntaina Hollolan liikuntahallilla alkoi hyvällä ja positiivisella tekemisellä. A-Volleyn nimissä pelaava joukkue hallitsi ensimmäistä erää koko ajan eikä vastustaja Ruokolahden Raju pystynyt haastamaan nuorta kotijoukkuetta erävoitosta.

Toiseen erään Raju ryhdistäytyi ja A-Volley teki helppoja virheitä. Erän lopulla kotijoukkue haastoi vielä vieraat taisteluun erävoitosta. Aivan ei kiri kuitenkaan riittänyt vaan Raju korjasi erävoiton kahden pisteen erolla.

Kolmannen erän alkuun nuori kotijoukkue teki virhesuman ja kokeneemmat vieraat karkasivat selvään johtoon. Erän puolessavälissä A-Volley nousi rinnalle ja ohi lopulta selvään erävoittoon. Neljäs erä pelattiin edellisen erän toisintona A-Volleyn ollessa lopulta vahvempi. Voittotulos pelistä kotijoukkueelle 3–1 (25–16, 23–25, 25–19, 25–22).

Täyden pistepotin korjanneen 2-sarjassa A-Volleyn nimissä pelaavan joukkueen vahvimpia pelaajia olivat verkolla dominoinut Hollolan Henri Jokinen ja vaihdosta peliin hyökkäys- ja syöttövoimaa tuonut Akaan Jere Aalto sekä varmasti pelannut libero Aarne Ikäheimo. Kokonaisuudessaan joukkueelta nähtiin Hollolassa hyvää torjunta- ja rohkeaa hyökkäyspeliä.

 

Matti Heinonen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?