Vuodeosastoille halutaan geriatri

Akaan ja Urjalan muodostaman yhteistoiminta-alueen perusturvalautakunta anoo Akaan kaupunginhallituksen henkilöstöjaostolta lupaa palkata terveyskeskuslääkäri vastaamaan vuodeosastotoiminnasta Toijalassa ja Urjalassa sekä vanhusten terveydenhuollosta alueella. Jos täyttölupa olemassa olevaan virkaan heltiää, siihen on tarkoitus palkata ikääntyviin erikoistunut geriatri.

–        Geriatri on paras mahdollinen asiantuntija, kun ajatellaan vuodeosaston potilaita, jotka pääsääntöisesti ovat yli 65-vuotiaita. Palvelun taso paranee, kun vuodeosastotoiminnasta vastaava on geriatri, perustelee johtava ylilääkäri Juhani Grönlund.

Terveyskeskuslääkärin palkkakulut ovat noin 107 000 euroa vuodessa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?