Akaan kaupungin toimipisteissä todettu yksittäisiä koronatartuntoja – Kuudesluokkalaisille ja heitä vanhemmille suositellaan maskin käyttöä

Turvavälien säilyttämisestä muistuttava lappu Toijalan yhteiskoululla. Kuva: Oona Eskeli

Akaan hyvinvointikeskuksessa ja työpaja Horisontissa on todettu koronatartuntoja viikolla 47. Altistuneet on kontaktoitu, Akaan kaupunki tiedottaa.

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä tiedotti tiistaina 23. marraskuuta, että koronan ilmaantuvuus on Pirkanmaalla koko epidemia-ajan korkeimmalla tasolla. Pirkanmaalla on voimassa yleinen maskisuositus. Akaan kaupungin valmiusjohtoryhmä on linjannut, että myös Akaassa jatketaan maskien käyttöä kouluissa yli 12-vuotiailla ja varhaiskasvatuksen henkilökunnalla sisätiloissa. Työpaikalla on vahva maskisuositus.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on määrännyt Pirkanmaan sairaanhoitopiirille kokoontumisrajoituksia yli sadan henkilön yleisötilaisuuksiin sisätiloissa, joissa ei ole osallistujille määriteltyä istumapaikkaa. Avin rajoitukset ovat voimassa 24.11.-19.12.2021. Ne eivät koske yleisiä kokouksia, messuja, näyttelyitä tai vain lapsille ja nuorille suunnattuja tapahtumia. Akaan kaupunki noudattaa toiminnassaan Avin ja alueellisen pandemiaohjausryhmän linjauksia. Koronapassin mahdollista käyttöönottoa kaupungin järjestämissä tapahtumissa selvitetään.

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?