PJK päihitti TP­-49:n Pirkkalassa

Jalkapallon Tampereen piirin nelosdivisioonaa johtaa Pirkkalan Jalkapalloklubi pitkälti pitävän puolustuspelin ansiosta. Keskiviikkona 13. kesäkuuta PJK:n alakertaa pääsi testaamaan Toijalan Pallo-49. PJK vahvisti asemaansa lohkon kärjessä 2–0 (1–0 ) kotivoitolla. Pirkkalalaisten saldo on nyt kahdeksan ottelua ja 22 pistettä maalierolla 24–4.

Kotijoukkue otti pelin hallinnan itselleen jo startista. Avausmaalin joukkue sai jo vartin kohdalla. Sen ampui maalin edestä Markus Lindroos. Pelitapahtumiin tuli selkeästi tasaisuutta jakson loppua kohden. Kun kotijoukkueelta jäi lisämaalit saamatta, ei Topakaan ollut täysin altavastaajana.

Toinen jakso alkoi vieraiden merkeissä. Pelirohkeus ja aktiivisuus tuotti jopa painetta kotijoukkueen alakerralle. 2–0 maali 69. minuutilla päätti kuitenkin Topan takaa-ajon. Janne Silfverhuth ampui päätösmaalin läpiajosta.

Peliä seurasi myös Arto Ahlberg, Topan takavuosien keskikentän taituri aina kakkosdivisioonatasolta.

– Pidin näkemästäni vaikka tappio tulikin. Nuorissa on hyvää ainesta. Kunhan heille kokemusta kertyy, tulosta kyllä tulee, näki Ahlberg.

Ahlbergin jakamat tähdet Topan parhaille menivät seuraavasti: kolme tähteä sai Jukka Saari, kaksi Aleksi Pirttijoki ja yhden Mikko Alahäivälä.

Topa pelaa seuraavaksi Toijalan Keskusurheilukentällä keskiviikkona 20. kesäkuuta kello 19. Vastassa on Kangasalan Voitto.

TP-49:n kokoonpano PJK-ottelussa: Jukka Saari, v, Ere Salmi, Aleksi Pirttijoki, Mikko Alahäivälä, Juuso Ahola, Valtteri Wähä-Verkkomäki, Jesse Järvi ( C ) (79. Juuso Virtanen), Joonas Saariniemi, Joonas Pietikäinen, Akseli Sormunen ja Juho Laine.