Koko perheen ulkoilupäivää vietetään Nahkialanvuoren maastossa

Koko perheen ulkoilupäivää vietetään äitienpäivän aattona lauantaina 12.5. kello 11–13 Nahkialanvuoren parkkialueella ja laavun ympäristössä Toijalassa. Opastus paikalle on moottoritien liittymästä nro 31 ja kaupungin keskustasta päin tultaessa. Ulkoilupäivään yhdistyy samalla Flooranpäivän tapahtuma.

Parkkipaikalla voi perinteiseen Flooranpäivän tapaan istuttaa kukkia ja siellä on myös Paavo-poni kärryineen. Laavun lähialueelle tehdään pieni luontopolku, jonka voi halutessaan kiertää. Laavulla on tarjolla muun muassa nuotiomakkaraa ja mehua sekä valtakunnallisen Leikin päivän teemaan sopivasti myös perinneleikkejä.

Tilaisuuden järjestelyistä ja toteutuksesta vastaavat tänä vuonna Akaan Seudun Ruskat, Akaan Vanhempienverkosto, Akaan nuoriso- ja liikuntapalvelut, Akaan seurakunnan varhaisnuorisotyö, Nahkialanvuoren liikuntayhdistys, TaideAkaa, Toijalan Martat, LC Arvo Ylppö Toijala ja Palkinpään Puutarhapiste. Tilaisuus on maksuton.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?