Valtuuston puheenjohtajalta odotetaan asiallista käytöstä

Olimme seuraamassa valtuuston kokousta 9.10. Toijalan yhteiskoululla.

Huomiomme kiinnittyi joidenkin valtuutettujen kokouskäyttäytymiseen, joka oli hetkittäin asiatontakin. Valtuuston puheenjohtaja Jaakko Leinonen viestitti ilmeillään ja olemuksellaan aliarvioivansa joidenkin valtuutettujen puheenvuoroja ja kannanottoja jopa naureskellen. Puheenjohtajalta odotetaan asiallista ja korrektia käytöstä, vaikka olisikin asioista eri mieltä.

Valtuutettu Janika Rekola esitti myös oman puheenvuoronsa naureskellen, vaikka mielestämme oltiin vakavien asioiden äärellä.

Valtuuston tehtävänä on päättää Akaan kaupungin asioista ja luottamushenkilöiltä toivoisi löytyvän yhteistyökykyä ongelmien ratkaisuissa.

Toivottavaa olisi myös, ettei entiset valtuutetut omilla kommenteillaan pyrkisi vaikuttamaan kokouksen kulkuun ja ihmisten mielipiteisiin.

Juha Kososen pääkirjoitukseen Akaan Seudussa 11.10. vastaisimme myös, että Mäntymäen vanhainkodin henkilökunta on ammattitaitoista ja olemme sopeutuneet elämään muutoksien keskellä. Mäntymäen vanhainkodissa on jo osittain tapahtunut muutoksia tehostetun palveluasumisen suhteen, joten emme siis elä ”kuplassa” vaan nykyhetkessä.

Koko Mäntymäen henkilökunnan puolesta

Virpi Paananen

Kati Järvinen

Katja Kärkkäinen

Ritva Ahonen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?