KylVe ja ViiPV kamppailevat noususta

Jalkapallon Tampereen piirin seiskadivisioonassa Kylmäkosken Veikot ja Viialan Peli-Veikot kamppailevat sarjanoususta. Kolmilohkoisessa sarjassa  akaalaiset on sijoitettu ykköslohkoon. Nousuviiva sarjataulukossa on vedetty kahden parhaan joukkueen alapuolelle.

Ylivoimaisella kahdentoista pisteen etumatkalla ykkösenä on Janakkalan Pallon kakkosjoukkue. Kakkoseksi on kivunnut Viialan Peli-Veikot. Kylmäkosken Veikot on kolmantena. Molemmilla pinnoja on kolmekymmentä. ViiPV:lla pelejä jäljellä kaksi, kun Veikoilla niitä on kolme. Kolmannella akaalaisjoukkueella FC Mietokastikkeella on pinnoja kaksi, ja lohkon jumbosija.

Pato kaatoi Topan naiset

Sarjajohtaja Tervakosken Pato vahvisti asemaansa jalkapallon naisten nelosdivisioonassa 7.syyskuuta. 3-0 voittonumerot Toijalan Pallo-49:n naisista tulivat jo avausjaksolla. Kolmosena sarjataulukossa olevalla Topalla on kolme peliä sarjassa jäljellä. 12.9. Pato – TP-49 Tervakoskella. 16.9. Kello 18 Toijalan Keskusurheilukentällä TP-49 – PP-70. 23.9. kello 18 Toijalan keskusurheilukentällä TP-49 – PJK.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?