Kiinteistöpäällikkö uudelleen hakuun

Akaan kaupunginhallitus päätti 15.8. julistaa kiinteistöpäällikön viran uudelleen haettavaksi, koska virkaan kesäkuussa valittu Mika Metsäalho ei ottanut virkaa vastaan. Virkan täyttöä valmistelevaan työryhmään kuuluvat Sauli Turja (ps), Maija Toivonen (kok), Saija Roininen (sd), Jukka Ahonen (kesk), Timo Saarinen (sd), Hanni Joronen (vihr) sekä vs. kaupunginjohtaja BriittaLiisa Sinivuori ja tekninen johtaja Antti Kemi.

Kaupunginhallitus julisti myös hallintopäällikön viran haettavaksi. Nykyinen hallintopäällikkö Riina Kivistö on valittu Lempäälän kunnan hallintopäälliköksi. Hallintopäällikön valintatyöryhmään kuuluvat Harri Rämö (sd), Jukka Saari (vas), Jukka Ahonen (kesk), Jaakko Leinonen (kok) ja vs. kaupunginjohtaja BriittaLiisa Sinivuori ja talousjohtaja Mari PuhkaSusi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?