Virillä kaksoisjohto Kalevan Kierroksella

Keuruulla lauantaina soudetun Kalevan Kierroksen miesten 30 kilometrin vuorosoudun nopein pari oli Viialan Virin Markus Välimäki ja Juha Prittinen. Kaksikko otti myös  kierroksen kärkitilat, Prittisen johtaessa kolmella pisteellä. Pitkä matka ja Keurusselällä puhkuneen tuulen puuskat, jopa 11metriä sekunnissa, toivat kisaan haasteensa.

Toiseksi miesten vuorosoudussa sijoittui myös Viialan Viriä edustava Juha Hinkkanen parinaan Janne Peippo vain 20 sekuntia hävinneenä. Kolmanneksi sijoittuivat Uskelan Urhojen Jarmo Valli – Rauno Hakala. Virin Vesa Vainio – Jani Hevonoja saavuttivat maalin kymmenentenä.

Viialan Virin voitokas vuorosoutupari nousi siis kierroksen kärkeen kokonaiskilpailussa neljän osalajin, luistelun, hiihdon, suunnistuksen ja soudun jälkeen. Johdossa on Juha Prittinen kannoillaan Markus Välimäki. Kolmantena on suunnistuksen jälkeen kärjessä ollut Kuntokonnien Antti Järvenpää, jolla on eroa Prittiseen on 18 pistettä.

Joukkuekilpailussa kärkipaikkaa pitää pieksämäkeläinen Kuntokonnat 14798 pisteellä. Viialan Viri 1 on toisena, 134 pistettä perässä. Viialan Viri 2 on 19:s. Pisteillä on 45 joukkuetta.

Kalevan Kierros jatkuu pyöräilyllä 66 km:n tempoajona Iitissä 19. elokuuta. Päätöslaji juoksu kisataan syyskuussa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?