Kesätapahtuma Paljujen yö on liian erikoinen Guinness-ennätykseen

Akaan Nuorkauppakamari järjestää lauantaina 26.8. Paljujen yö tapahtuman, johon tavoitellaan Suomen juhlavuoden kunniaksi sataa paljua. Tämä takaisi epävirallisen kylpytynnyrikylpemisen Suomen ennätyksen.

Tapahtumalle on haettu myös Guinness World Records -ennätystä otsakkeella ”Eniten paljukylpijöitä yhtäaikaisesti samassa paikassa”. Guinness myönsi jo luvan ennätyskokeiluun, mutta paljukylventä oli liian eksoottista irlantilaisille. Lupa heltisi sarjasta ”Yhtäaikainen yhden hengen kylpyammeessa peseytyminen”. Neuvottelut GWR-raadin kanssa jatkuvat edelleen.

Paljujen yö järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Kyseessä on uniikki kesätapahtuma, jolla Akaan Nuorkauppakamari toivoo saavansa kotikaupungilleen positiivista näkyvyyttä. Paljujen yö on myös liitetty osaksi Akaan kaupungin järjestämää Hunajaviikkojen ohjelmaa. Hunajaviikkoja vietetään Akaassa 21.8 – 3.9.

Paljujen yö tapahtumaan on mahdollista tulla edullisesti omalla paljulla, tai varata helppo VIP-paketti, johon sisältyy kylpytynnyri kuljetuksineen. Päivään kuuluu muun muassa paljunlämmityskisa, stand up -esitys sekä Martti Servo & Napanderin keikka. Jounin kaupan omistaja Sampo Kaulanen järjestää facebook-kisan, jolla hän arpoo oman paljuseuransa. Venetsialaisillan ilotulitusta katsellaan luonnollisesti paljuista käsin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?