Paljujen Yö valtaa Sataman elokuun lopussa – tapahtumassa kilpaillaan paljukaraoken Suomen mestaruudesta

Akaan Nuorkauppakamarin luoma Paljujen Yö -tapahtuma järjestetään elokuun viimeisenä päivänä Toijalan Satamassa. Tänä vuonna kolmatta kertaa järjestettävä Paljujen Yö kerää jälleen satapäin kylpijöitä ympäri Suomen.

– Kaksi edellistä vuotta tapahtuman järjestänyt nuorkauppakamari luovutti tänä vuonna järjestelyvastuun Leijona Futsalille. Tapahtuman luonne pysyy kuitenkin samanlaisena, lupaa Leijona Futsalin hallituksen puheenjohtaja Tero Kivistö.

Kivistön mukaan konsepti on loistava, eikä isoja linjoja ole ollut tarpeen muuttaa.

– Yritämme tuoda tietysti myös omia mausteita mukaan, mutta pääpiirteittäin jatketaan hyväksi havaitulla kaavalla, Kivistö lupaa.

Karaokea kosteissa tunnelmissa

Yksi tämän vuoden erikoisuuksista on paljukaraoken SM-kisat. Rohkeita ilmoittautuneita on löytynyt jo muutamia.

– Kisaan mahtuu vielä mukaan, mutta nykyisilläkin osallistujilla saadaan jo tittelin arvoinen kilpailu. Epäilen, että mitä lähemmäksi tapahtumaa mennään, niin sitä rohkeammaksi ihmiset heittäytyvät ja kiinnostusta herää vielä muissakin, Kivistö epäilee.

Paljujen Yö valtaa sataman koko viikonlopuksi. Perjantai-iltana alue täyttyy paljuista, joista järjestäjä hoitaa paikalle suuremman osan, ja loput innokkaat osallistujat tuovat itse.

Järjestäjien mukaan kaikessa erikoisuudessaan tapahtuman tunnelma on täysin ainutlaatuinen, mikä saa ihmiset paikalle vuodesta toiseen. Suurin osa osallistujista on mukana jo toista tai kolmatta kertaa.

– Ihmiset tekevät tämän tapahtuman ihmisille. Tämä on tällaista suomalaista vilpitöntä hulluutta, joka täytyy kokea itse. Ei sitä voi muuten ehkä ymmärtääkään. Mukaan kannattaa tulla, muutama paikka on vielä vapaana, Kivistö kannustaa.

Lisätietoa Paljujen Yöstä löytyy tapahtuman nettisivuilta www.paljujenyo.fi.

Paljujen yötä vietetään Toijalan Satamassa lauantaina 31.8.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.