Toijalan asematunnelissa tehdään pintakorjausta

Liikennevirasto korjaa tämän kesän aikana Toijalan rautatieaseman tunnelia ja Lontilanjoen ratasiltaa. Asematunnelissa tullaan tekemään kesä–heinäkuun aikana pintakorjausta. Irronneita lattia- ja seinälaattoja laitetaan paikoilleen ja betonipintaa pinnoitetaan ja siinä olevia kuoppia korjataan. Myös tunnelin pohjassa oleva kuivatuskouru tullaan uusimaan.

Korjaustyöt pyritään tekemään kevyenliikenteen kulkua haittaamatta.

Lontilanjoen ratasillan, joka sijaitsee Turkuun ja Helsinkiin menevien junien reitillä, korjauksessa on tehty jo valmistelevia töitä. Ratasillan vesieristykset uusitaan juhannuksena ja maatukia ollaan alettu korjaamaan toukokuun lopusta lähtien. Koska joen päälle on rakennettava teräspintojen maalausta varten työtelineet, on jokireitti suljettu aina heinäkuun loppuun saakka. Ratasilta on suljettuna juhannuksena.

Ratasillan ja asematunnelin kunnostus tulevat olemaan valmiita elokuussa. Urakoitsijana toimii Kreate Oy.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?