Arkeologi ja teologian tohtori Eero Junkkaala vierailee Majataloillasssa

Eero Junkkaala. Kuva Sari Savela.

Entisten nuorten Majataloiltaa vietetään ensi sunnuntaina 19.3. Viialan kirkolla kello 17.

Majataloillan musiikkivieraana on klassisen musiikin taitaja Dolce-jousikvartetti Helsingistä. Kyseessä on jousikvartetti, johon alttoviulisti Laura Lamminmäki on koonnut ansioituneita muusikkoystäviään. Yhtyeessä soittaa Lamminmäen lisäksi viulisti Solveig Parikka ja Elsi Goesch sekä sellisti Eeva Vaahtoranta. Dolce kertoo soittavansa nimensä mukaisesti klassisen musiikin jälkiruokia. Yhtyeen musiikki koostuu suomalaisen jousimusiikin helmistä argentiinalaista tunnelmaa unohtamatta.

Illan puhujavieraaksi saapuu arkeologi ja teologian tohtori Eero Junkkaala. Aikoinaan Suomen Teologisen Instituutin perustanut Junkkaala on edelleen yksi kirkon kysytyimpiä puhujia ja vaikuttajia sekä arvostettu ja ahkera kirjoittaja.  Hänen kynästään on lähtenyt noin neljäkymmentä kirjaa, viimeisimpänä viime syksynä ilmestynyt Viides herätysliike – näin minä sen näen. Majataloillassa Junkkaala pohtii epäuskon ja uskon ristiriitaa, kun illan teemana on Uskon, jos näen.

Entisten nuorten Majataloilta on tarkoitettu kaikenikäisille. Lapsille on pyhäkoulu ja lastenhoito ja varhaisnuorille oma Backstage-clubi. Väliajalla tarjotaan kahvia ja suolapalaa. Majataloiltaan on vapaa pääsy.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?