Joel Hallikainen esiintyy Kylmäkosken kirkossa

Toijalan Seudun Sydänyhdistys jatkaa konserttien järjestämistä. Elokuussa yhdessä Akaan kulttuuritoimen kanssa järjestetty Lauluryhmä Kertojien konsertti keräsi Toijalan Sampolan salin täpötäyteen kuulijoita. Nyt vuorossa on Joel Hallikaisen gospelkonsertti Kylmäkosken kulttuurikirkossa 30.10. kello 16. Yhteistyökumppanina on tällä kertaa Kylmäkosken kappeliseurakunta.

Ruskan kosketus -konsertti kutsuu kuulijansa mukaan löytöretkelle ihmisenä olemisen iloissa ja suruissa, sanoin ja sävelin. Konsertin jälkeen järjestettävä kahvitarjoilu sisältyy ohjelmien hintaan. Konsertin tuotto  menee paikallisen sydäntyön ja kulttuurikirkon hyväksi.

Ohjelmia myydään ennakkoon Kylmäkosken apteekissa, Vaateliike Huuskassa Toijalassa ja Kukkakauppa Keijunmekossa Urjalassa. Ohjelmia voi ostaa myös ovelta alkaen tuntia ennen konserttia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?