Ensimmäinen koulupäivä jännitti vähän

Pappilan koulu, koulu alkaa

Olivia Räsänen (vas.) aloitti torstaina eskarin, isosisko Netta meni ekaluokalle ja äiti Hanna ja pikkuveli Aaro saattoivat tytöt kouluun.

Tänä vuonna Akaassa aloitti yhteensä 222 ekaluokkalaista koulutaipaleensa. Eräs heistä on torstaiaamuna Pappilan kouluun ensimmäiselle oppitunnille menossa ollut Netta Räsänen.

Netan mukaan ensimmäinen koulupäivä jännittää vähän. Kauheasti syytä jännitykseen ei kuitenkaan ole, sillä luokkakaverit ovat tuttuja jo eskarista. Opettajankin Netta on jo ehtinyt tavata, mutta tyttö ei tarkalleen muista millainen tämä on. Ihan mukava varmaan kuitenkin.

– Kyllä tässä äitiäkin vähän jännittää, että miten täällä pärjätään. Olemme harjoitelleet koulumatkan kulkemista, vaikka tie onkin tuttu. Netta kävi eskarin ihan tässä lähellä ja meille kotiinkin on lyhyt matka, Hanna Räsänen kertoo.

Netan pikkusiskolla Olivialla oli torstaina myös jännittävä päivä, sillä hänellä oli alkamassa ensimmäinen päivä eskarissa. Neljävuotias Netan ja Olivian pikkuveli Aaro oli äidin kanssa mukana saattamassa tyttöjä.

Pappilan koulu, koulu alkaa

Torstaina ennen yhdeksää Pappilan koulun pihassa odoteltiin ensimmäisen koulupäivän alkamista.

Pappilan koulussa toisen kouluvuotensa aloittava Peppiina Koivula kertoo, että kesäloma oli mukava, mutta kouluunkin on kiva palata.

– Meille tulee uusi opettaja, se vähän jännittää, Peppiina tuumii.

Pappilan koulu, koulu alkaa

Peppiina Koivula aloitti torstaina toisen kouluvuotensa. Äiti Tonja Koivula toi tytön kouluun.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?