Inkisen Sisukas ennätysvauhdissa

Akaalaisen Unto Inkisen omistama, valmentama ja ajama tamma Sisukas juoksi kovempaa kuin koskaan sunnuntaina Kokemäen raveissa. Kylmäkosken hevosurheiluveteraani kuskasi Sisukkaan kakkoseksi tamman ennätysajalla 32,5. Kilpailu oli hevoselle kahdeksas ja kakkostila ensimmäinen. Aiemmin taulussa on kaksi kolmatta sijaa.

Korkealla voittoprosentilla (39 kilpailua, 20 voittoa) uraa tehnyt akaalaisen Tallipaakari Oy:n omistama Bakels Birdland ei ole tänä vuonna ollut aivan yhtä rajussa vedossa. Viime viikon keskiviikkona Vermossa Harri Koivunen ohjasti valmennettavansa neljänneksi. Sijoitus ei ollut ihan parasta, mutta aika 13,9a oli kuusivuotiaan ruunan uusi ennätys.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?