Perheliikuntakerhossa on rento meininki

51Perhekerho 3

Elli Liukko pitää palloista.

MLL:n Toijalan paikallisyhdistyksen perheliikuntakerhossa on rentoa olemista, josta pitävät sekä lapset että aikuiset. Ilta-aikaan sijoittuvalle kerholle on selvästi kysyntää.

Sini Mustalahti perheineen muutti Akaaseen vasta pari kuukautta sitten. Löydettyään perheliikuntakerhon hän on käynyt siinä joka viikko. Vasta kolmen kuukauden ikäinen Valtteri Näsi pötköttelee tyytyväisenä sylissä tai lattialla huovan päällä. Vajaan kahden vuoden ikäinen Veeti kipittelee ympäriinsä Sampolan salin lattialle levitettyjen lelujen perässä.

– Muutimme tänne Tampereelta. Vasta tutustumme paikkakunnan lapsille tarkoitettuun toimintaan, mutta tällaisia iltapainotteisia kerhoja voisi olla enemmänkin, Sini Mustalahti miettii.

Perheliikuntakerhossa ei ole järjestettyä ohjelmaa. Ohjaajat Susanna ja Tero Kunnas tuovat paikalle leluja ja huolehtivat, että paikat ovat järjestyksessä.

– Vapaamuotoinen ohjelma on toiminut hyvin. Lapset leikkivät, juoksevat ja heittelevät palloa omatoimisesti, ja vanhemmat touhuavat mukana, Susanna hymyilee.

Hetken tauolla ollut kerho sai syksyllä uudet vetäjät Kunnaksen pariskunnasta. He jatkavat ilomielin ohjaajina myös tulevalla kevätkaudella. Parhaimmillaan perheliikuntakerhossa on ollut parikymmentäkin lasta vanhempineen touhuamassa.

Paikallisyhdistyksen hallituksen jäsen Tuuli Talvitie kertoo, että yhdistys on järjestämässä helmikuussa lastenmusiikkikonserttia. Mahdollisesti tulossa on myös yhteistyötä paikallisen turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksen kanssa, mikäli sinne saapuu pieniä lapsia. Heille on tarkoitus järjestää aktiviteetteja.

 

51Perhekerho 4

Jesper Kunnas on varsinainen linssilude, kunhan poika malttaa leikeiltään pysähtyä hetkeksi.

51Perhekerho 2

Susanna Kunnas on toinen kerhon vetäjistä. Joonatan-poika on touhuissa mukana.

51Perhekerho 1

Vasta kolmen kuukauden ikäinen Valtteri Näsi viihtyy Sini Mustalahden mukana perheliikuntakerhossa.

51Perhekerho 5

Jesper Kunnas on varsinainen linssilude, kunhan poika malttaa leikeiltään pysähtyä hetkeksi.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?