Juhani Jara Vasemmistoliiton piirihallitukseen

Akaalainen Juhani Jara on valittu Vasemmistoliiton Pirkanmaan piirihallitukseen. Piirihallituksen puheenjohtajana jatkaa Viialasta kotoisin oleva, Tampereen yliopistolla tutkijana ja pääluottamusmiehenä toimiva Sinikka Torkkola.

Viikonloppuna piirikokouksensa pitänyt Pirkanmaan Vasemmistoliitto tukee postilaisten työtaistelua.

– On törkeätä, että valtio-omisteinen posti yrittää käyttää vuokratyövoimaa ja talkoolaisia rikkureina laillisen työtaistelun murtamiseen. Postin toimet ovat mitä ilmeisimmin röyhkeitä kokeiluja, joilla yritetään murentaa työntekijöiden laillisia oikeuksia puolustaa työehtojaan ja palkkojaan.

Piirikokouksessa otettiin kantaa myös Pirkanmaan työllisyystilanteeseen ja vaadittiin hallitukselta työllistämistoimia työttömien uhkailun sijaan.

– Tekemätöntä työtä on runsaasti. Esimerkiksi julkisten rakennusten peruskorjaushankkeet ja infrastruktuurin kehittäminen sekä nykyisten rautatieyhteyksien säilyttäminen ja kehittäminen ovat keinoja luoda työpaikkoja Pirkanmaalle, esitetään piirikokouksen hyväksymässä kannanotossa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?