Veera Kiretti vaihtoi pitkän sote-uransa puoluetyöhön, uusi toiminnanjohtaja odottaa ennätysvilkkaita eduskuntavaaleja

Pirkanmaan Vasemmistoliitto on saanut toiminnanjohtajakseen Veera Kiretin, joka imi vasemmistoliittolaisuuden jo äidinmaidossa. Hänen mukaansa politiikasta puhuminen kotona on luonnollista. Veera on jatkanut omien lastensa kanssa samaa keskusteluperinnettä. Hän on vakuuttunut siitä, että 16 vuoden sote-alan kokemuksesta on paljon apua uuteen työhön. (Kuva: Matti Pulkkinen)Pirkanmaan Vasemmistoliitto ry:n toiminnanjohtajana on aloittanut valkeakoskelainen Veera Kiretti. Hän on esimerkki sote-alan pitkänlinjan ammattilaisesta, joka on luopunut rakastamastaan työstään sen heikon arvostuksen ja alhaisen palkan takia. Kiretti on vakuuttunut siitä, että hänen 16 sote-vuoden kokemuksestaan on paljon hyötyä puoluetyössä. Toiminnanjohtaja on vakuuttunut siitä, että ensi kevään eduskuntavaaleissa puolueet taistelevat Pirkanmaan vaalipiirin 19 kansanedustajan paikasta kampanjoiden sotesta, energiasta sekä ruoanhinnasta.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.