Turvassa oot -ilta Viialan kirkossa

Viialan kirkossa vietetään sunnuntaina 1. marraskuuta kello 18 alkaen Turvassa oot -iltaa rukouksen ja musiikin merkeissä.

Tapahtuman ideana on kotoisa  kirkkohetki, jossa voidaan hiljentyä rukoukseen monin eri tavoin.  Illoissa on mukana pieni soitinyhtye ja laulajia. Laulujen välissä on erilaisia tekstejä muun muassa Raamatusta sekä rukouksia. Järjestäjien mukaan laulut nostavat myös esiin monia elämän eri asioita, joiden keskellä eläessä voidaan luottaa Luojan hyvyyteen.

Iltaa ovat toteuttamassa Minna Koppanen, TerhiTuulia Keränen, Päivi Perko, Essi Mäkinen ja Juhana Mäkinen Lempäälästä. Illan kesto on noin tunti, minkä jälkeen on mahdollista jäädä kirkkoon hiljentymään. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?