Rapido Streamlinella vahva loppu

Akaalaisen Stream Run Stablen omistama kahdeksanvuotias lämminverinen Rapido Streamline ei ole päässyt sitten heinäkuun voittovauhteihin. Keskiviikkona 21.10.  Vermossa kahdeksanvuotias ruuna esitti voimaa ja väkevyyttä. Ari Moilasen ajama Juha Leinon valmennettava hiillosti kakkosradalta koko ajan johtanutta Winner Typeä, ja 200 metriä ennen maalia Kylmäkosken ruuna lähti kuin telkkä pesästä ja kiri selvään voittoon ajalla 14,1a. Kyse oli Levi Cupin karsinnasta, jossa ykköstä kiitettiin 2 500 eurolla.

Rapido Streamlinelle voitto oli vuoden neljäs ja koko 32 kisaa käsittävän uran kolmastoista. Menestys on tullut sen verran pienistä lähdöistä, että palkintosumma on vasta 30 000 euron huitteissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?