Vilppu Laaksosen suomenhevosruuna Rilento voitti Teivossa – Pauli Luoma ohjasti Kultapostin toiseksi Lahdessa

Akaalaisen Vilppu Laaksosen omistama ja valmentama suomenhevosruuna Rilento on tuonut taustajoukoilleen iloa alkutalven raveissa.

Viimeisissä kisoissaan 8-vuotiskaudella I. P. Lennon poika ravasi marraskuussa yhden kolmossijan ja kaksi nelosta. Sitten joulukuussa tuli Forssassa voitto ja kolmas sija. Tammikuun ainut kisa Forssassa päättyi voittoon.

Helmikuu alkoi voitolla Teivossa Henry Bollströmin ohjastamana, ja Porissa viime lauantain 5.2. T75-lähdössä Rilento meni Hannu Torvisen ohjastamana kakkostilalle ajalla 31,7a. Se jää vain kymmenyksen ruunan ennätyksestä ja saman verran kisan voittajan Junjorin noteerauksesta.

Lahden Jokimaalla kylmäveristen täyden matkan tasoitusajossa akaalainen Pauli Luoma ohjasti omistamansa ja valmentamansa Kultapostin (32,5) kakkoseksi. Aiemmin tänä vuonna saman sijan Kultaposti ravasi Forssassa ja nelostilan Porissa.

Akaalaisen Vilppu Laaksosen Rilento voitti Teivossa 1. helmikuuta Henry Bollströmin ohjastamana. Kuva: Teivon ravit