Tasainen taisto Tervakoskella

Tervakosken urheilukentällä pelattiin 22. elokuuta tasaväkinen taisto jalkapallon nelosdivisioonassa. Kotijoukkue Tervakosken Pato sai vieraita Akaasta, eli Toijalan Pallo -49:n. Pisteet tasattiin ottelussa lukemilla 2-2 (1-1).

Vierasjoukkueen sisällä on kauden alkajaisiksi tehty päätös, että kahta kertaa ei samalle joukkueelle sarjapeleissä hävitä. Tämä taika on siis pitänyt. Kolmesti Topa kevätkierroksella hävisi, ja nyt ne tappiot on kuitattu.

26 minuuttia oli pelattu, kun Pato aloitti maalinteon. Vesa Vuolteenaho jatkoi esteettömästi vapaapotkun maaliin. Tilanteessa petti vieraiden vartiointi täysin.

Kuitti tuli kuusi minuuttia myöhemmin, kun Toni Niskala siirsi Mikko Alahäivälän antaman sivurajaheiton maaliin. Avausjakson loppuun, vieraiden Jirka Järvi otti varoituksen. Varoituslinjalla Topa jatkoi myös toisen jakson alkajaisiksi. Mikko Alahäivälä ja Tero Tromstedt nappasivat parin minuutin välein keltaisen kortin.

Pato otti johtoaseman uudelleen 72 minuutilla. Topan keskikentällä oli vihreät valot päällä, niinpä Jouni Aaltonen purjehti maalintekoon. Toni Niskala sai jälleen joukkueen ilmeet aurinkoisiksi, tasoittamalla ottelun Jesse Järven syötöstä.

Tulos vastaa aika lailla oikein pelin kulkua. Sarjan kärkipaikka on taas Parolan Visan hallussa. Visa löi Urjalan Palloseuran 5-1, kun taas Nekalan Pallo venyi 2-2 tasapeliin Tampere Unitedin kannattajien kanssa. Visan sarjajohto on yksi piste. Toijalan Pallo -49 pitää sijaa viisi. Sarjan loppupäässä joukkue Pelikassit on varma putoaja. UrPS:in ero putoamisviivan yläpuolelle on yhdeksän pistettä.

Kierroksia sarjassa on jäljellä viisi.

Topa jatkaa vieraspelijaksoaan Ylöjärven Räikän kentällä, 29. elokuuta kello 12 alkaa ottelu FC Teivoa vastaan. Kotikentälleen Akaan Keskusurheilukentälle Topa palaa liki kolmen kuukauden tauon jälkeen. 5. syyskuuta vastaan urtsilla asettuu TamU-K.

Pato-TP -49 ottelussa tähdet Topan parhaille jakoi Padon joukkueenjohtaja Mikko Kummola. 3 Toni Niskala, 2 Janne Hevonoja, 1 Jirka Järvi.

Peli-Veikot viivan alapuolelle

Toijalan Pallo -49:n kakkosjoukkue Peli-Veikkojen lamajakso sai jatkoa 20. elokuuta Lammilla. Lammin Veto teki yhden maalin, jolla vei pelin 1-0. Neljä tappiota peräkkäin pudotti kakkosjoukkueen putoamisviivan alapuolelle.

Eihän sarja toki ole vielä lähelläkään loppua, mutta pelit vähenevät koko ajan.

Juuri Peli-Veikkojen yläpuolella majaileva Jukola Jaguars tulee vastaan seuraavaksi.

Joukkueet kohtaavat erjantaina 28. elokuuta Viialan Urheilukentällä. Alkamisaika on kello 19.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?