Toijalan Pallo sai pisteen Visalta

30Topa ParVi2Toijalan Pallo -49 avasi jalkapallon nelosdivisioonan syyskierroksen 2–2 (1–0) tasapelillä sarjajohtaja Parolan Visaa vastaan. Tasokas ottelu, joka ratkesi aivan viime minuutilla, pelattiin  keskiviikkona Viialan urheilukentällä.

Topa oli pelissä mukana reilun tunnin, kunnes väsähti toisen jakson puolivälissä. Akaalaisilla oli useitakin maalintekopaikkoja avausjaksolla, mutta esimerkiksi Tero Tromstedt ei millään osunut maalitolppien väliin. Teron jalkanopeus piti kyllä Visan alakerran jatkuvasti varpaillaan. Töitä riitti myös Topan veskarilla Juho Laineella. Pinkkipaita ehti useaan laatutorjuntaan, eli tapahtumia riitti molemmissa kenttäpäädyissä. Pelattiin nelosen kärkitason jalkapalloa.

Avausjakson ainoassa maalissa tarvittiin taas erikoisosaamista. Mikko Alahäivälän pitkään rajaheittoon pääsi hyvin Jesse Järvi. Aivan maalin edestä tuikattu osuma syntyi 24. minuutilla.

Seuraavaksi rävähti heti toisen jakson avausminuutilla. Parilla syötöllä Tero Tromstedt vapautui läpiajoon, ja nyt pallo osui puiden väliin. Muutamaa minuuttia myöhemmin miehelle tarjottiin paikkaa läpiajosta, mutta nyt Visan maalivahti Ville Kalervo sai näppinsä väliin ja 3-0 jäi syntymättä.

Visan myllytys jakson puolenvälin jälkeen alkoi näkyä. Topalaisten jalka alkoi painaa. Kaksinkamppailuja hävittiin, ja korttitili kasvoi. Jussi Länsimaan kavennus tuli 72. minuutin kohdalla. Painetta kuvasi hyvin se, että kentän kaikki pelaajat olivat Topan kenttäpuolella.

2–2-tasoituksen Visa teki 89. minuutilla Aleksi Latvasen alanurkkasijoituksella. Peli oli rankka Topan pelaajille, mutta tulos tiesi kuudetta peliä putkeen ilman tappiota.

Varoitukset. T: Toni Niskala, Miikka Innala, Tero Tromstedt, Ville Ojala.

OP-palkinnot. T: Juho Laine. V: Aleksi Latvanen.
Matin Kello ja Optiikka Oy:n pokaalit. T: Tero Tromstedt. V: Tomi Uusitorppa. Raati: Tommi Alho, Esa Tromstedt.
Tähdet Topan parhaille pelaajille jakoi Tommi Alho: 3 Tero Tromstedt, 2 Toni Niskala, 1 Jirka Järvi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?