Toijalan Pallon miesjoukkueille tappiot

Toijalan Pallo-49:n edustusjoukkue sekä kakkosjoukkue TP -49/Peli-Veikot olivat peliareenalla perjantaina 14 elokuuta. Tampereen piirin jalkapallon nelosdivisioonassa pelaava edustusjoukkue ei pystynyt venyttämään tappiottomien peräkkäisten peliensä putkea. Kovavireinen Tampereen Peli-Pojat -70 löi akaalaiset Ikurin jalkapallonurmella 5-1 (3-0).

Sen paremmin ei käynyt Peli-Veikkojenkaan, omassa viitosdivisioonan ottelussaan. Joukkue hävisi Viialan Urheilukentällä Tampereen Palloilijoille 0-5 (0-1).

PP-70 oli erittäin vahva

Topan yhdeksän  tappiottomien otteluiden putkessa joukkue keräsi 19 pinnaa. Nyt perjantaina vastassa oli kuitenkin joukkue, joka on seitsemässä viime pelissään ottanut pelkkiä voittoja, ja kerännyt siis 21 pinnaa.

Peli-Pojat otti aseet vierailtaan jo avausjaksolla, viemällä sen puhtaasti 3-0. Omat saumansa Topalla oli Tero Tromstedtin tunnin kohdalla tulleen kavennusmaalin jälkeen. Tarkkuus ja huolellisuus puuttuivat, eikä lisämaaleja nähty.

Tamperelaiset sen sijaan kaunistelivat numeroita kahdella läpiajomaalillaan.

– Emme piiloudu selittelyjen taakse, vaikka lähtökohdat eivät hyvät olleetkaan. Kohtasimme yhden lohkon kovakuntoisimmista porukoista, kunnia siis heille. Muutama poissaolo ja kakkosjoukkueen samanaikainen peli eivät ole hyvä yhtälö. Tästä noustaan, ja kolmea pistettä haetaan vahvasti Tervakoskelta, lupasi Topan joukkueenjohtaja Pasi Rantanen.

Topa pelaa siis 22.8. Kello 15 alkaen Tervakosken Patoa vastaan Tervakoskella. Ottelun PP-70-TP-49 tähdet Topan parhaille jakoi PP-70 joukkueenjohtaja Petri Onikki. 3 Jirka Järvi. 2 Ere Salmi. 1 Tero Tromstedt.

Peli-Veikoit taipui vasta lopussa

Peli-Veikot sai siis kokea kolmannen tappion peräkkäin. Oleellista kuitenkin tuloksessa on se, että joukkue taipui vasta lopussa. Lohkokakkonen Tampereen Palloilijat vei avausjakson 0-1. Loppu oli kuitenkin murhaava. TaPa teki viimeisen kahdeksan minuutin aikana loput neljä osumaa.  Peli-Veikot ei taistelusta huolimatta ole juuri nyt tasapainoinen ryhmä. Virheet syövät energiaa, joka näkyy myös tuloksessa.

Viitosdivisioonan sarjatilanne putoamisviivan tuntumassa on tiukka. Viisi joukkuetta,  joihin myös akaalaiset kuuluvat, on kolmen pisteen sisällä. Lammin Veto on tuleva Peli-Veikkojen vastustaja. Peli pelataan 20.8 Lammilla.

Jukka Koskinen

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?