Rapido Streamline kovempaa kuin koskaan

Lähes sekunnin parannus ennätykseen on kova temppu, kun liikutaan jo kohtuullisissa 12-alkuisissa kilometriajoissa. Viime viikolla Vermon ravien lämminveristen maililla akaalaisen Stream Run Stablen omistama Rapido Streamline komisti ennätyksekseen maililla 12,7, mutta kovassa otatuksessa kylmäkoskelaisruunan ennätyskin riitti vasta neljänteen sijaan. Ari Moilanen oli ohjaksissa, Juha Leino valmentaa. Juoksun voitti Matti Nisonen Biodieselillä (12,3a).

Jyväskylän lauantaisesta Pronssidivisioonasta odotettiin akaalaisen Hillbilly Hildan vuoden ensimmäistä voittoa, mutta Timo Leivon suojatti taivalsi toista rataa eikä pystynyt kunnon kiriin. Tamma oli neljäs vuoden parhaalla ajallaan 14,3a, mutta valjakko joutui katsomaan takaviistosta voittajaa, Mika Forssin Zatopek Hossia (13,9a).Rauli Ala-Karvia

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?