Hillbilly Hildan ravi ei vielä entisensä

Viime vuonna ravikilpailuja hurjalla voittoprosenteilla hallinnut Hillbilly Hilda ei ole aloittanut tätä ravivuotta aivan yhtä loistokkaasti. Avaus Porissa kuukausi sitten oli tauon pituuden huomioiden vakuuttava: toinen sija ajalla 15,6a. Seuraavaa kisaa akaalaisen Timo Leivon suojatti johti maalisuoralle saakka, jossa jostain syystä tamma meni laukalle ja tuli hylätyksi maalilaukasta.

Keskiviikkona 3.6. Hilda oli tositoimissa Vermossa. Valjakko joutui taivaltamaan toista rataa ilman vetoapua lähes koko kisan, eikä Hillbilly Hilda saanut maalin lähestyessä otetta johtavasta Airport Presentistä. Kun vielä johtavan takana pussissa ollut Zatopek Hoss pääsi puikkaamaan viime metreillä sisäkautta Airport Presentin kupeelle, akaalaisvaljakko jäi kolmanneksi ajalla 14,7a. Kahteen ensimmäiseen jäi kymmenys matkaa.

Out Of Ordinaryn kuskille kilpailukielto

Matalamman sarjan ryhmäajossa akaalaisen Conloco Oy:n omistama Out Of Ordinary lähti kuin tykin piipusta. Ensimmäiset 500 metriä tamma vei valmentajaansa Jarkko Ristimäkeä 08,0-kyytiä, eikä kuski onnistunut rauhoittamaan Out Of Ordinarya puolimatkaankaan, vaan sekin kirjattiin vielä 12,5-vauhtiseksi.

Lopussa askel alkoi ymmärrettävästi painaa, ja maaliin Out Of Ordinary tuli seitsemäntenä kilometriajalla 15,7a. Kuski sai kaiken hyvän lisäksi törkeästä ahdistamisesta 36 euron sakon ja kahden viikon kilpailukiellon.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?